Country Club Kitchen
9 Photos
Our clients wanted to update their kitchen and brighten it up. Reworking the layout was key to this beautiful remodel. The location of the sink, refrigerator, range, and dishwasher all changed in this design. Extra storage was also needed so I designed a narrow section of base cabinetry with a countertop and glass fronted cabinetry above to achieve this need of our clients. Additional storage was added around the new refrigerator location. Bright quartz, simple subway tile with a mosaic liner band also help to brighten up this small kitchen. A slate style LVT was used on the floors for water resistance and durability. It also matched the color of the existing natural wood flooring in the rooms adjacent to the kitchen. I completed this project design for Thayer Construction in August of 2017. Photography credit to The Vine Studios.